Candidata blocului ACUM DA PAS în circumscripția nr. 10 Bălți, Arina Spătaru, i-a făcut un cadou inedit candidatei „Partidului Nostru” pe aceeași circumscripție, Elena Grițco, atunci când au aflat pe ce locuri vor fi în buletinul de vot. Elena Grițco a primit de la oponenta sa un recipient cu… calmante.

Arina Spătaru i-a oferit acest cadou după ce la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Uninominale a avut loc tragerea la sorți, exercițiu care a determinat pe ce poziții/loc se vor afla aspirantele la fotoliul de deputată în buletinul de vot.

În replică, Elena Grițco i-a mulțumit cordial pentru cadou.

Reprezentanta „Partidului Nostru” este, totodată, vicepreședintele formațiunii și consilier municipal de Bălți. Elena Grițco s-a făcut remarcată prin caracterul exploziv, manifestat atât la ședințele Consiliului Municipal, cât și la mitingurile de protest, organizate de PN, și în cadrul dezbaterilor electorale din primăvara anului 2018, scrie nordnews.md.

Pe Circumscripția nr. 10 s-au înregistrat, în total, șase candidați și candidate: Serghei Iordan (PDM), Alexandr Nesterovschi (PSRM), Pavel Verejanu (Partidul Șor), Elena Grițco (PN), Arina Spătaru (ACUM) și Serghei Rubțov (PCRM).

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!