Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

Pe traseele naționale se circulă în condiții de ninsoare. ASD: „Drumuri blocate nu avem”

06 ianuarie 2019, ora 10:44
Distribuie:

La această oră, pe traseele naționale se circulă în condiții de ninsoare. Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, toată noaptea drumarii au lucrat la deszăpezirea traseelor din țară și actualmente nu există căi blocate. 

Contactat de TV8, șeful Serviciului operativ al Administrației de Stat a Drumurilor, Sergiu Căpățână, a declarat că la ora actuală în țară nu sunt drumuri blocate din cauza precipitațiilor sub formă de ninsoare. Potrivit lui, nu au fost depistate nici mașini blocate în zăpadă. „Nu avem situații ieșite din comun. Se circulă în condiții de iarnă, drumuri blocate nu avem”, a menționat Sergiu Căpățână.

Pe traseele din țară se înregistrează pe alocuri lunecuș. Pe drumurile naţionale s-au efectuat lucrări de patrulare şi combatere a lunecuşului. Pentru aceasta au fost antrenate peste o sută de utilaje speciale, aproape 250 de muncitori rutieri și au fost împrăștiate peste 1500 de tone de material antiderapant.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram