/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Salvatorii au împărțit daruri pentru 1500 de familii din întreaga țară. Caravana de Crăciun a ajuns în 33 de raioane

missing
06 ianuarie 2019, ora 18:32

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, împreună cu Clubul Sportiv de Automobiliști Terra Valahia au împărțit daruri pentru 1500 de familii numeroase din întreaga țară. Pe lângă dulciuri și haine, pompierii au instalat în case și detectoare de fum.

Ofițerii IGSU au mers în raioanele de nord, sud și centru cu 13 autospeciale de teren pentru a încărca bunurile destinate celor 1500 de copii din familii numeroase.

Campania de caritate a fost lansată în Piața Marii Adunări Naționale din capitală de unde coloana formată din zeci de mașini a subdiviziunilor MAI, dar și a partenerilor implicați, au pornit în cele 33 raioane din țara noastră.

Angajații IGSU au dus copiilor aflați în dificultate haine, produse alimentare, dulciuri și jucării în ajun de Crăciun pe stil vechi în raioanele Anenii Noi, Dubăsari, Ungheni, Ialoveni, Hâncești, Căușeni, Soroca, Drochia, etc.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram