/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Vreme geroasă și ninsori abundente! Prognoza meteo în Moldova pentru următoarele șase zile

missing
07 ianuarie 2019, ora 14:20

În următoarele zile, pe teritoriul Republicii Moldova se așteaptă vreme geroasă, cu minime care vor ajunge până la -13 grade, pe timp de zi, și -7 grade, pe timp de zi.

Marți și miercuri, pe timp de noapte, termometrele vor arăta minime între -11 și -13 grade. Mâine ziua vor fi maxim -2… -4 grade, iar miercuri ziua se va încălzi până la +1…+3 grade. De asemenea, se așteaptă ninsori slabe, pe timp de noapte.

Joi și vineri pe timp de noapte, minimele temperaturii aerului vor fi -6… -8 grade Celsius. Joi ziua se va încălzi până la +1… +3 grade, iar vineri ziua, până la 0… -2 grade. De asemenea, în aceste două zile se așteaptă ninsori abundente, în întreaga țară.

Sâmbătă și duminică va continua să ningă, însă mai slab. Sâmbătă noaptea vor fi -8… -10 grade, iar ziua, maxim 0… +2 grade. Duminică noaptea minimele temperaturii aerului vor fi de -7… -9 grade, iar maximele diurne, +1… +3 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram