Deși în dimineața zilei de marți pe site-ul Comisiei Electorale Centrale la candidații la funcția de deputat pe listele de partid erau disponibile declarațiile de avere, la scurt timp acestea au încetat să mai fie disponibile. Toate declarațiile de avere, de la toți candidații, de la toate cele patru partide înregistrate în cursa electorală, nu mai sunt disponibile. Solicitat de TV8, reprezentanții instituției au precizat că acestea vor fi disponibile în câteva zile.

Corneliu Pasat, purtătorul de cuvânt al CEC, a spus că declarațiile au fost dezactivate pentru publicul larg. Rugat să precizeze de ce au fost dezactivate după ce au fost publicate, Pasat a spus: „Nu erau toate gata și au fost dezactivate. Vor fi activate din nou în următoarele zile”.

Precizăm că patru partide au fost înregistrate în cursa pentru alegerile parlamentare din acest an. Acestea sunt: PDM, PSRM, PCRM și blocul ACUM DA PAS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!