Dirijorul și conducătorul orchestrei „Lăutarii”, Nicolae Botgros, este oficial înregistrat în calitate de concurent electoral pe circumscripția nr. 42 (orașul Cantemir). Până astăzi, Botgros este unicul candidat independent de pe această circumscripție uninominală.

Nicolae Botgros va concura la Cantemir cu Elena Bacalu, din partea Partidului Democrat din Moldova; Vladimir Țurcan, din partea Partidului Socialiștilor și Vasile Lupașcu, din partea Partidului ȘOR – candidați înregistrați oficial în cursa electorală.

De asemenea, pe aceeași circumscripție și-a anunțat intenția de a candida Constantin Boișteanu din partea blocului ACUM DA PAS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!