/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/DOC/ Un liberal de la Tiraspol ar candida independent pe o circumscripție din regiunea transnistreană

missing
10 ianuarie 2019, ora 14:28

Un membru al Partidului Liberal (PL) din Tiraspol, intenționează să candideze independent la alegerile parlamentare din februarie, pe circumscripția nr. 48 (Regiunea transnistreană, Tiraspol). Este vorba despre Vladimir Meleca, președintele Organizației Teritoriale Tiraspol a Partidului Liberal.

Documentul de înregistrare a grupului de inițiativă pentru acest candidat a fost publicat pe rețelele de socializare de către Valeriu Nani, fost coleg de partid cu Vladimir Meleca. Grupul de inițiativă a fost înregistrat pe 27 decembrie 2018. Numele lui însă nu apare deocamdată în lista candidaților înregistrați oficial pe această circumscripție, pe pagina web a Comisiei Electorale Centrale.

 

Foto: Facebook/Valeriu Nani

Președintele PL, Dorin Chirtoacă, și reprezentanții serviciului de presă al PL nu au răspuns la telefon pentru a ne confirma sau infirma informația dată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram