/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ TV8.md lansează o hartă interactivă pentru alegerile parlamentare. Cum o poți folosi

10 ianuarie 2019, ora 14:48

Echipa a realizat trei hărți în care sunt împărțite cele 51 de circumscripții: național, internaționl și Chișinău. Pentru fiecare circumscripție reporterii TV8 vor publica informații despre candidații din partea partidelor și independenți care aspiră la funcția de deputat. Utilizatorii vor putea găsi CV-ul, declarația de avere a candidatului, dar și știri despre acesta.

Totodată, cetățenii vor putea să depună sesizări despre eventualele încălcări pe care le-a observat în campania electorală sau în ziua alegerilor prin completarea unui formular, unde au posibilitatea să adaugă fotografii, video sau documente.

În ziua alegerilor pe harta TV8 veți putea urmări în regim live cum are loc prezentarea alegătorilor la urne, precum și rezultatele alegerilor.

Accesați harta AICI. Precizăm că harta se actualizează în fiecare zi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram