Ilan Șor susține că constatările Promo-LEX privind activitatea partidului Șor sunt niște minciuni, iar partidul nu a achitat niciun dolar lui Stas Mihailov care a susținut concerte în mai multe localități din țară.

„Partidul Șor nu a plătit lui Stas Mihailov niciun dolar, dacă ați fi urmărit atent spoturile publicitare, ați fi observat că Partidul Șor nu este organizator, dar este partenerul cestor concerte”, a declarat Ilan Șor.

În ceea ce privește constatările Promo-LEX că Partidul Șor a organizat concerte și ar fi beneficiat de suportul fundațiilor de binefacere, afiliate acestor partidelor. Totodată, Promo-LEX a atenționat că Partidul lui Ilan Șor și-a dublat numărul de membri în ultima jumătate de an, datorită cadourilor cu tentă electorală. Drept reacție Șor a declarat că Promo-LEX este o organizație afiliată unor partide și juriștii săi o vor da în judecată.

„Juriștii mei examinează posibilitatea de a ataca în judecată această organizați mârșavă, care minte pentru că tot ce este scris despre noi este o minciună și noi vom fi nevoiți să ne adresăm în instanță”, a spus Șor.

Partidul Șor a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare la 9 ianuarie. El fiind unul din cei șase candidați pe circumscripția națională.

Alegerile parlamentare se vor desfășura pe 24 februarie 2019.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!