Reprezentanții Partidului Șor împart cadouri localnicilor din Călărași. Din imaginile transmise în adresa redacției vedem că acestora li se oferă calendare, ceasuri și pliante informative despre activitatea partidului Șor și în susținerea candidatului din partea acestuia pe circumscripția 15 Călărași, Olga Vlasenco. Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Partidului, Alina Șargu, a declarat că ceasurile au fost oferite beneficiarelor de carduri ale magazinele sociale, un proiect al partidului.

„Aceasta este o acțiune lansată de magazinele sociale prin care acestea felicită beneficiarii cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, a spus Șargu.

Totodată, ea a precizat că materiale cu candidatul din partea partidului pe circumscripția dată au fost oferite localnicilor în cadrul campaniei de colectare a semnăturilor până a fi înregistrat candidatul, Olga Vlasenco, ca concurent electoral.

În cel de-al doilea raport de monitorizare a alegerilor parlamentare, Promo-LEX menționează că au fost semnalate cazuri de implicare în activități cu tentă electorală a fundațiilor de caritate asociate cu anumite formațiuni politice, printre care și Fundația de binefacere ”Miron Șor” (PPȘ). De asemenea, în cazul lui Șor s-au înregistrat activități cu tentă electorală și caracter prielnic colectării semnăturilor. Partidul a refuzat să comenteze constatările Promo-LEX.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!