Un bărbat din Chișinău a avut de suferit în urma gerului din ultimele zile; acestea a fost dus aseară, în jurul orei 21:30, la spital, cu hipotermie. 

De asemenea, potrivit medicilor care activează la serviciul de asistență medicală urgentă prespitalicească, ambulanțele din Ialoveni și Strășeni intervenit pentru a acorda primul ajutor medical la trei pacienți cu traumatisme suportate în urma unui accident rutier, produs ieri seară pe traseul Pănășești-Tătărăști. Pacienții au fost transportați în stare stabilă la spital.

În același timp, o medicii de la urgență u asistat o naștere la domiciliu, în municipiul Chișinău. Ambulanța a fost chemată noaptea trecută, la ora 02:16. Mama și nou-născutul au fost transportați în stare satisfăcătoare la maternitate, pentru îngrijiri ulterioare.

Ieri, ambulanțele au ajuns practic la toate solicitările, cu excepția unui caz de la Criuleni. Aici a fost solicitată intervenția salvatorilor și, ulterior, pacientul care a chemat medicii a primit asistența medicală necesară și a fost transportat la spital.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!