/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Alegeri prezidențiale în Ucraina: Cinci candidați au fost înregistrați în cursa electorală

14 ianuarie 2019, ora 13:35

Cinci candidați au fost înregistrați oficial pentru alegerile prezidențiale din Ucraina, care vor avea loc la finele lunii martie a acestui an.

Potrivit Rbc.ua, candidații înregistrați oficial de Comisia Electorală Centrală din Ucraina sunt: Serghei Kaplin, Valentin Nalivaicenko, Vitalie Skoțiko, Andrei Sadov și Igor Șevcenko.

Potrivit sursei citate, în total, până astăzi, 11 candidați au depus cererea la CEC-ul ucrainean pentru a fi înregistrați în cursa electorală. O decizie în privința celorlalți candidați urmează să fie luată astăzi, în cadrul unei ședințe a membrilor Comisiei Electorale Centrale din Ucraina.

Viitoarele alegeri prezidențiale din Ucraina vor avea loc pe 31 martie. Actualul președinte al Ucrainei este Petro Poroșenco.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram