Cinci candidați au fost înregistrați oficial pentru alegerile prezidențiale din Ucraina, care vor avea loc la finele lunii martie a acestui an.

Potrivit Rbc.ua, candidații înregistrați oficial de Comisia Electorală Centrală din Ucraina sunt: Serghei Kaplin, Valentin Nalivaicenko, Vitalie Skoțiko, Andrei Sadov și Igor Șevcenko.

Potrivit sursei citate, în total, până astăzi, 11 candidați au depus cererea la CEC-ul ucrainean pentru a fi înregistrați în cursa electorală. O decizie în privința celorlalți candidați urmează să fie luată astăzi, în cadrul unei ședințe a membrilor Comisiei Electorale Centrale din Ucraina.

Viitoarele alegeri prezidențiale din Ucraina vor avea loc pe 31 martie. Actualul președinte al Ucrainei este Petro Poroșenco.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!