Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

Cer demisia membrilor CEC. Comunitatea OccupyGuguță anunță protest în fața Comisiei Electorale Centrale

14 ianuarie 2019, ora 15:32
Distribuie:

„CEC se comportă ca un prieten fidel al Partidului Democrat și a aliaților acestuia – a demonstrat-o de nenumărate ori și continuă să o facă:
– nu reacționează în niciun fel la încălcările grave ale concurenților electorali – PDM, Partidul Șor și Socialiștii organizează pretinsă caritate, dar de fapt agitație electorală din bani dubioși; finanțarea ilicită a partidelor; cumpărarea de voturi; fac concerte electorale, practici dubioase de colectare a semnăturilor, etc. etc.
– (mai mult) își permite, prin gura unui membru al său, să ia o atitudine halucinantă față de munca monitorilor electorali de la Promo-Lex, practic confirmînd că CEC e capturat
– ignoră cerințele cetățenilor din diasporă pentru exercitarea drepturilor lor electorale (vezi și semnează petiția https://www.change.org/p/moldovan-government-mai-multe-sectii-de-votare-in-diaspora) și, prin inacțiune, efectiv le încalcă drepturile”, susțin organizatorii.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului. Până în prezent nouă oameni au spus că vor participa, iar alți 24 s-au arătat interesați de eveniment.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram