/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/DOC/ Numărul 2 și 3 pe lista partidului Șor. Ce avere declară Marina Tauber și Petru Jardan

missing
14 ianuarie 2019, ora 15:02

Marina Tauber, numărul doi pe lista partidului Șor, este candidata la funcția de deputat care este menționată în raportul Kroll 1 precum că ar fi luat un credit neperformant de aproape 70.000 de euro. În perioada, 1 ianuarie 2017 – 27 decembrie 2018, a avut un salariu de 39 de mii de lei din funcția de primar a comunei Jora de Mijloc, trei mii de lei de la asociația AO Pentru Orhei și 36 de mii de lei de la Școala Sportivă Specializată Republicană de tenis.

În declarație de avere prezentată la CEC, aceasta a trecut două apartamente și a spus că deține 51 la sută din acțiunile SRl Play Inn cu o valoare de 1071 și 4,6 din acțiunile Unibank SA care se află în proces de lichidare. Totodată, ea scrie că deține peste 17 mii de lei în câteva conturi bancare.

Tauber a luat un împrumut, în 2017, de 450 de mii de lei cu 0% dobândă care urmează a fi returnat până în 2020. Totodată, ea are și un credit din 2013 de peste 150 de mii de lei care urmează a fi întors până în 2019.

Marina Tauber este candidata partidului Șor și pe circumscripția 19 Ivancea.

Al treilea pe lista partidului Șor este Petru Jardan, directorul Avia Invest, compania care administrează aeroportul internațional Chișinău după concesionare. În ultimii doi ani, acesta a avut un salariu de la Avia Invest de 1,6 milioane de lei. El este proprietarul a unei jumătăți dintr-un apartament de 114 metri pătrați și are în folosință un Porsche Cayenne din 2013, care are o valoare de 68 de mii de euro.

Partidul Șor este unul din cele șase partide înregistrate de CEC pe circumscripția națională pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Partidul are 51 de candidați pe lista națională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram