/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Igor Grosu spune că o femeie care colecta semnături pentru candidatura sa ar fi fost atacată de un necunoscut

14 ianuarie 2019, ora 19:00

Deci, persoana ieșea dintr-o curte de la casa unei cunostinte în care a fost pentru a semna. Și la momentul când a ieșit din curte a fost atacat de un individ. Un bărbat care a bruscat-o, i-a luat lista, a rupto. Am încercat să o convingem și ieri și azi să vorbească public, deocamdată fiind într-o perioadă de Șoc post evenimentele acestea neplăcute”, Igor Grosu, potențial candidat din partea blocului ACUM pe circumscripția nr. 20.

Deși Grosu crede că presupusul atac ar fi fost realizat la comanda lui Pavel Filip, purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari a respins acuzațiile.

Campania electorală încă nu a început, dar noi vedem foarte clar că de mult timp unii folosesc anumite metode. Cu regret, eu cred că în următoarea perioadă trebuie să ne așteptăm la mai multe declarații de acest gen și în primul rând vor fi atacați, în cazul dat mă refer la Partidul Democrat”, Vitalie Gamurari, purtător de cuvânt al PDM.

Potrivit lui Igor Grosu, deocamdată femeia nu a scris plângere la poliție. În același timp, Inspectoratul General al Poliției a declarat pentru TV8 că s-a autosesizat, după ce Igor Grosu a publicat pe Facebook mesajul precum că un colector de semnături, care îl ajută, a fost urmărit, seara, pe întuneric, atacat, lista de semnături a fost luată cu forța și distrusă, iar victima fiind o femeie de peste 65 de ani.

Totodată, IGP menționează că la poliție nu a fost depusă nicio plângere sau sesizare în acest sens, iar în context oamenii legii solicită prezentarea de probe și să se facă audieri, în conformitate cu procedurile legale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram