Un avion de transport marfă s-a prăbuşit după ce pilotul a pierdut controlul aeronavei la aeroportul Karaj din Iran, scrie The Sun.Conform informaţiilor existente până la cest moment, 10 persoane s-ar fi aflat la bordul aeronavei Boeing 707, care s-a prăbuşit în timpul procedurilor de aterizare, transmite news.ro.

Imaginile arată cum fumul se ridică de pe pistă iar pompierii pot fi văzuţi cum se îndreaptă spre locul incidentului.

Purtătorul de cuvânt organizaţiei pentru aviaţie a Iranului, Reza Jafarzadeh, a declarat pentru postul de stat IRIB: „Avionul de marfă Boeing 707 s-a prăbuşit pe pistă în timpul aterizării”.

Presa locală informează că pilotul a încercat aterizarea la Karaj, în apropierea capitalei Teheran, pentru ca apoi să piardă controlul aeronavei.

Conform agenţiei Fars News, avionul s-a lovit de zidurile aeroportului şi apoi s-a prăbuşit în apropierea unui cartier rezidenţial din apropierea aeroportului. Avionul ar fi transportat carne din Kârgâzstan.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!