Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi va candida pentru alegerile parlamentare 2019 din partea Partidului Liberal pe circumscripția nr. 26. Despre asta a vorbit astăzi, 14 ianuarie Vlad Bilețchi într-o conferință de presă. Astfel, circumscripția nr.26 include sectorul Centru, Buiucani.

Este foarte important să ne unificăm forțele pentru alegerile parlamentare. De asta accept să colaborez cu Partidul Liberal, să fac front cu acest partid și cu echipa acestuia. Cunosc foarte bine ce reprezintă partidul liberal, cine sunt votanții, cine sunt susținătorii partidului, cunosc care sunt angajamentele acestui partid. Cunoscând întreaga experiență, ori transpune această experiență în implicarea mea politică pe listele partidului liberal în cadrul acestor alegeri parlamentare”, menționează Vlad Bilețchi.

De asemenea, Bilețchi a mai declarat că inițial nu a avut intenția de a candida, însă s-a simțit abandonat de forțele unioniste politice.

În acest an, 2019 am luat ferma decizie de a ne implica în cadrul campaniei electorale. Nu am avut acestă intenție anterior, însă în urmă tuturor refuzurilor mișcării unioniste de a participa în cadrul alegerilor parlamentare, ne-am văzut abandonați de forțele unioniste politice și ne-am trezit cu pericolul de a nu fi reprezentanți în viitorul parlament”, a mai declara președintele asociației la conferință.

Totodată, Președintele Partidului Liberal Dorin Chirtoacă a declarat că„Ascultându-l pe Vlad și văzând acțiunile tinerilor de la ODIP, m-am revăzut pe mine acum 15-20 de ani. Exact aceleași acțiuni civice, proteste le-am desfășurat. Tot timpul am avut cu toții unirea în suflet.

Astfel, Vlad Bilețchi a depus actele la Consiliul Electoral de Circumscripție în prima zi a anului 2019.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!