/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC/ Cer anularea înregistrării socialiștilor. PCRM a depus o contestație la CEC împotriva PSRM

missing
15 ianuarie 2019, ora 19:13

Potrivit contestației, PCRM afirmă că începând cu data de 27 decembrie 2018 a distribuit pe larg materiale de agitație electorală din partea concurentului electoral Partidul Socialiștilor în mai multe circumscripții din țară în susținerea candidaților PSRM înaintați pe circumscripțiile date. Astfel, comuniștii susțin că astfel PSRM încalcă Codul Electoral, precizând că campania electorală se începe de la 25 ianuarie 2019, iar în circumstanțele date.

Astfel, PCRM solicită examinarea constestației cu constatarea încălcării prevederilor legislației electorale. Înaintarea unei acțiuni în instanța de judecată în vederea anulării înregistrării concurentului electoral Partidul Socialiștilor din Republica Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram