Peste 100 de oameni încearcă să-l salveze pe băiatul care a căzut într-o fântână îngustă, în sudul Spaniei. Operaţiunea de salvare se desfăşoară de circa 40 de ore, transmite Mediafax.

Salvatorii nu au reuşit până acum să intre în fântână, din cauza dimensiunilor foarte mici. Aceasta are un diametru de 25 de centimetri, iar adâncimea este de mai mult de 100 de metri.

S-au încercat deja trei metode diferite de a ajunge la băiat, dar autorităţile locale au spus că fântâna nu se poate aborda altfel fără a-i afecta structura.

Băiatul de doi ani, a căzut în fântână duminică, 13 ianuarie după ce s-a îndepărtat de părinţii lui. Familia se afla într-o zonă muntoasă, în apropierea oraşului Totalan, din provincia Malaga. Copilul a ţipat la început, dar nu a mai fost auzit de foarte mult timp.

Conform presei locale, gaura care este prea îngustă pentru un adult, a fost creată în urmă cu o lună şi nu fusese acoperită cu echipamente de protecţie.

Purtătorul de cuvânt al Gărzii Civile, Bernardo Molto, a spus pentru un post de televiziune spaniol, că autorităţile se concentrează acum pe folosirea unor echipamente sofisticate pentru „a lărgi” fântâna. De asemenea, pompierii sapă tuneluri noi pentru a ajunge în locul unde se află băiatul.

Foto: twitter/ RTN Newspaper

Foto: twitter/ Lilian Chan

Foto: twitter/ Lilian Chan

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!