/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Malaga: Un copilul a fost scăpat într-o fântână la o adâncime de 100 de metri. Operaţiunea de salvare se desfăşoară de circa 40 de ore

missing
15 ianuarie 2019, ora 16:22

Salvatorii nu au reuşit până acum să intre în fântână, din cauza dimensiunilor foarte mici. Aceasta are un diametru de 25 de centimetri, iar adâncimea este de mai mult de 100 de metri.

S-au încercat deja trei metode diferite de a ajunge la băiat, dar autorităţile locale au spus că fântâna nu se poate aborda altfel fără a-i afecta structura.

Băiatul de doi ani, a căzut în fântână duminică, 13 ianuarie după ce s-a îndepărtat de părinţii lui. Familia se afla într-o zonă muntoasă, în apropierea oraşului Totalan, din provincia Malaga. Copilul a ţipat la început, dar nu a mai fost auzit de foarte mult timp.

Conform presei locale, gaura care este prea îngustă pentru un adult, a fost creată în urmă cu o lună şi nu fusese acoperită cu echipamente de protecţie.

Purtătorul de cuvânt al Gărzii Civile, Bernardo Molto, a spus pentru un post de televiziune spaniol, că autorităţile se concentrează acum pe folosirea unor echipamente sofisticate pentru „a lărgi” fântâna. De asemenea, pompierii sapă tuneluri noi pentru a ajunge în locul unde se află băiatul.

Foto: twitter/ RTN Newspaper

Foto: twitter/ Lilian Chan

Foto: twitter/ Lilian Chan

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram