Salvatorii sunt în căutarea băiețelului de doi ani, care acum trei zile a căzut într-o groapă de circa 100 metri. Astfel, două tuneluri urmează a fi săpate pentru a încerca să ajungă la micuț. Totul a avut loc în Malaga, Spania în după-amiaza zilei de 13 ianuarie, potrivit BBC.

Potrivit autorităților, băiatul este considerat a fi la o adâncime de 80 de metri, iar salvatorii au declarat miercuri dimineață că speră să ajungă la el în timp 24-48 de ore.

De asemenea, autoritățile spaniole speră că copilul mai este încă în viață, însă șansele scad cu fiecare minută.

Există speranţa că Julen încă este în viaţă, dar şansele scad cu fiecare minut care trece”, susţine primarul oraşului Totalan, Miguel Angel Escano.

Totodată, pentru al scoate din gaură salvatorii au coborât o cameră video însă au găsit doar pungă mică de dulciuri. În cele din urmă, camerele de supraveghere au fost blocate din cauza că gaura era prea îngustă, aceasta având un diametru de 25 de centimetri.

Băiețelul a dispărut în timpul unei excursii cu familia. Acesta a căzut într- o fântână îngustă, în sudul Spaniei.

Foto: bbc.com

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!