Candidatul PDM la funcția de deputat pe circumscripția 33 Chișinău, Constantin Țuțu, spune că în ultimii doi ani a avut un salariu de peste 312 mii de lei. În același timp, acesta a obținut venituri din vânzarea a două mașini de model Mercedes, una cu 20 de mii de lei, iar alta cu 80 de mii de euro, adică peste 1,5 milioane de lei.

În ultimii doi ani, Țuțu a primit donații de 15 mii de euro în cadrul unui eveniment de familie, dar și indemnizații de la Parlament de peste 133 de mii de lei.

În 2018, deputatul indică că a intrat în posesia unei case de locuit de 559 de metri pătrați a cărei valoare ar fi de 2,7 milioane de lei.

În 2017, fostul sportiv a intrat în posesia unui teren intravilan, dar și a unui Mercedes-Benz S63 AMG, valoarea căruia a fost indicată de 80 de mii de euro.

Democratul mai este fondator al SRL Constan-Petrol specializată în comerț și fondator al TC-Vipsecurity, companie care oferă servicii privind sistemul de securizare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!