Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței anunță că sunt în proces de retragere de pe piața Republicii Moldova două produse importate din România. Agenția motivează retragerea prin faptul că s-a constat că e posibil să se desprindă capul de pulverizare de corpul recipientului.

Agenția anunță că este vorba despre produsele ambalate în recipiente de plastic cu pompa pulverizatoare, cu puternic efect de curățare pentru eliminarea mucegaiului, ciupercilor si murdăriei: CERESIT Stop Mucegaiului pentru Baie 500 ml și CERESIT Stop Mucegaiului All in One 500 ml.

Potrivit Agenției, dacă unii stropi de lichid intră în contact cu ochii, aceștia ar putea fi afectați. În acest caz, oamenilor li se recomandă să respecte instrucțiunile de pe eticheta produsului.

Dacă produsul a fost folosit parțial, pentru a evita orice posibilă accidentare, prin desprinderea capului de pulverizare de corpul recipientului, oamenilor li se recomandă să-l pună într-o pungă, în poziție verticală, și să-l elimine împreună cu gunoiul menajer.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!