/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Două produse de curățare sunt retrase de pe piață. Explicația Agenției pentru Protecția Consumatorilor

20 ianuarie 2019, ora 16:54

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței anunță că sunt în proces de retragere de pe piața Republicii Moldova două produse importate din România. Agenția motivează retragerea prin faptul că s-a constat că e posibil să se desprindă capul de pulverizare de corpul recipientului.

Agenția anunță că este vorba despre produsele ambalate în recipiente de plastic cu pompa pulverizatoare, cu puternic efect de curățare pentru eliminarea mucegaiului, ciupercilor si murdăriei: CERESIT Stop Mucegaiului pentru Baie 500 ml și CERESIT Stop Mucegaiului All in One 500 ml.

Potrivit Agenției, dacă unii stropi de lichid intră în contact cu ochii, aceștia ar putea fi afectați. În acest caz, oamenilor li se recomandă să respecte instrucțiunile de pe eticheta produsului.

Dacă produsul a fost folosit parțial, pentru a evita orice posibilă accidentare, prin desprinderea capului de pulverizare de corpul recipientului, oamenilor li se recomandă să-l pună într-o pungă, în poziție verticală, și să-l elimine împreună cu gunoiul menajer.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram