Pe pagina web a Curții de Apel Cahul a dispărut agenda ședințelor programate în dosarul lui Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR și candidat la alegerile parlamentare din februarie, cu excepția a două ședințe, care au avut loc anul trecut, în lunile aprilie și mai.

Contactați de TV8, reprezentanții Curții de Apel Cahul ne-au spus că nu cunosc motivul, de ce ședințele au dispărut de pe site și că se vor documenta.

O ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor la Curtea de Apel Cahul a fost programată pentru ziua de ieri 21 ianuarie, însă aceasta a fost amânată din nou.

Potrivit ofițerei de presă a Procuraturii Anticorupție, Anastasia Mihălceanu, instanța a dispus amânarea ședinței pe motiv că expertiza financiar-contabilă dispusă anterior de către instanța de judecată- nu este finalizată. Instanța susține că va solicita urgentarea efectuării acesteia.

O nouă ședință a fost programată pentru sfârșitul lunii februarie.

Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a emis pe 21 iunie 2017, o hotărâre prin care actualul primar de Orhei a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare. În aceeași zi, Ilan Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!