/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Agenda ședințelor de judecată în dosarul lui Ilan Șor de la Curtea de Apel Cahul a dispărut de pe site-ul instanței

missing
22 ianuarie 2019, ora 10:27

Pe pagina web a Curții de Apel Cahul a dispărut agenda ședințelor programate în dosarul lui Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR și candidat la alegerile parlamentare din februarie, cu excepția a două ședințe, care au avut loc anul trecut, în lunile aprilie și mai.

Contactați de TV8, reprezentanții Curții de Apel Cahul ne-au spus că nu cunosc motivul, de ce ședințele au dispărut de pe site și că se vor documenta.

O ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor la Curtea de Apel Cahul a fost programată pentru ziua de ieri 21 ianuarie, însă aceasta a fost amânată din nou.

Potrivit ofițerei de presă a Procuraturii Anticorupție, Anastasia Mihălceanu, instanța a dispus amânarea ședinței pe motiv că expertiza financiar-contabilă dispusă anterior de către instanța de judecată- nu este finalizată. Instanța susține că va solicita urgentarea efectuării acesteia.

O nouă ședință a fost programată pentru sfârșitul lunii februarie.

Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a emis pe 21 iunie 2017, o hotărâre prin care actualul primar de Orhei a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare. În aceeași zi, Ilan Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram