Pe pagina web a Curții de Apel Cahul a dispărut agenda ședințelor programate în dosarul lui Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR și candidat la alegerile parlamentare din februarie, cu excepția a două ședințe, care au avut loc anul trecut, în lunile aprilie și mai.

Contactați de TV8, reprezentanții Curții de Apel Cahul ne-au spus că nu cunosc motivul, de ce ședințele au dispărut de pe site și că se vor documenta.

O ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor la Curtea de Apel Cahul a fost programată pentru ziua de ieri 21 ianuarie, însă aceasta a fost amânată din nou.

Potrivit ofițerei de presă a Procuraturii Anticorupție, Anastasia Mihălceanu, instanța a dispus amânarea ședinței pe motiv că expertiza financiar-contabilă dispusă anterior de către instanța de judecată- nu este finalizată. Instanța susține că va solicita urgentarea efectuării acesteia.

O nouă ședință a fost programată pentru sfârșitul lunii februarie.

Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a emis pe 21 iunie 2017, o hotărâre prin care actualul primar de Orhei a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare. În aceeași zi, Ilan Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!