/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Cum explică Curtea de Apel Cahul dispariția agendei ședințelor de judecată în dosarul lui Ilan Șor

22 ianuarie 2019, ora 17:36

Reprezentanții Curții afirmă că prin încheierea din 23 mai 2018 a Colegiului judiciar al Curții a dispus examinarea cauzei penale de învinuire a lui Ilan Șor în ședință închisă. Astfel, „ca reacție la scrisoarea parvenită de la Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești din 18 ianuarie 2019, referitor la ședințele de judecată, care în Programul Integrat de Gestionare a Dosarelor au fost bifate greșit cu mențiunea „ședința publică”., la solicitarea Agenției instanța de apel a operat modificări prin bifarea cu mențiunea „ședință închisă” în programul Integrat de Gestionare a Dosarelor, ședințele de judecată petrecute în regim închis. Din acest motiv pe Portalul Național al Instanțelor de Judecată în rubrica „agenda ședințelor de judecată”, nu este vizibil, cauza penală sus menționață”, se arată într-un răspuns pentru TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram