Medicul Mihai Stratulat a fost înregistrat, într-un final, în calitate de candidat la alegerile parlamentare din luna februarie, după ce anterior, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală, i-au respins cererea, din motiv că au depistat anumite erori la lista cu semnături.

Astfel, Stratulat va concura din partea Partidului Democrat (PD) pe circumscripția nr. 26 din Chișinău.

„Promit să am comportament electoral dictat de bunul simț și de educația pe care o am. Să nu așteptați de la mine prea mult discurs politic, pentru că eu politician abia încep să devin. Vă voi vorbi despre planurile mele pentru medicina națională și despre ideile pe care le am pentru cele două sectoare, care mă vor vota. Voi continua lupta pentru sănătatea micilor pacienți, precum am făcut-o și înainte!”, a scris comentat Mihai Stratulat.

„Și pe final, un apel către susținători (și nu doar): îmbrăcați-vă bine, beți ceai mult cu lămâie și nu cădeți pradă gerului de afară pentru că îi cred în stare pe cei de la CEC să mă sancționeze, dacă va voi da sfaturi medicale în aceasta perioadă”, a spus ironic Stratulat.

Până astăzi, pe circumscripția nr. 26 sunt înregistrați oficial alți doi concurenți: Dinari Cojocaru, de la PSRM, și Victor Cotelea, de la PP ȘOR.

De asemenea, și-au anunțat intenția de a candida Iurie Renița, de la ACUM DA PAS, Dinu Manole, de la PVE și Valeriu Cerba, candidat independent.

 

Pentru mai multe informații despre candidați și circumscripții, accesați Alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!