/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Încă două partide au fost înregistrate în campania electorală pentru alegerile din 24 februarie

missing
24 ianuarie 2019, ora 15:49

Partidul Voința Poporului din 35 persoane incluse, au fost înscrise 30. Ceilalți au fost excluși pe motiv că nu au prezentat certificatele de integritate.

În buletinele de vot Partidul Național Liberal va fi pe poziția numărul opt în buletine, iar Partidul Voința Poporului, pe poziția nouă.

Ordinea a fost stabilită prin tragere la sorț, așa cum prevede Codul Electoral.

Oficial, Comisia a înregistrat șapte concurenți electorali pe circumscripția națională: Partidul Democrat, Blocul ACUM DA PAS, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor, Partidul ȘOR, Partidul Mișcarea Antimafie, Partidul Nostru.

Dosarele a șase candidaţi se află în proces de examinare, aceștia sunt: Partidul Regiunilor, Partidului Politic „Democrația Acasă”, dosarul Mișcării Profesioniștilor „Speranța – Надежда” și al Partidului Politic „PATRIA”. De asemenea, în proces de examinare sunt și dosarele Partidului Liberal și Partidului Verde Ecologist, care au fost depuse astăzi, 24 ianuarie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram