/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un moldovean stabilit de cinci ani în SUA, vrea să devină deputat! Acesta a fost înregistrat ieri în cursa electorală

24 ianuarie 2019, ora 14:06

În cursa electorală pe circumscripția nr. 51 (SUA, Canada) a fost înregistrat încă un candidat, este vorba despre Alexandrin Patron, un moldovean stabilit de cinci ani în SUA. 

Potrivit unei postări făcute de candidat pe rețelele de socializare, grupul de inițiativă în susținerea acestuia a reușit să colecteze peste 850 de semnături.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții candidatului spun că Alexandrin Patron este co-fondatorul unei companii din SUA care are peste trei sute de angajați, dintre care circa două sute sunt emigranți moldoveni.

Tot astăzi, Rodica Rusu-Eșanu a anunțat că va candida pe această circumscripție din partea Partidului Politic ȘOR.

Potrivit datelor de la Comisia Electorală Centrală, pe circumscripția SUA, Canada au fost înregistrați și candidații: Ghenadie Moroșanu, PDM; Gaik Vartanean, PSRM; Viorel Savva, candidat independent și Valeriu Ghilețchi, candidat independent.

De asemenea, pe această circumscripție vor mai candida: Dumitru Alaiba, ACUM DA PAS; Oleg Bînzar, candidat independent; Petru Neaga, candidat independent; Gheorghi Grozav, candidat independent; Valeri Perov, candidat independent; Alexandrin Patron, candidat independent; Valentin Ganea, candidat independent; Ana Vasilachi, candidat independent; Roman Palancica, candidat independent.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram