Administratorii paginii de Facebook a Agenției Medicamentului și Dispozitivelor medicale, instituție subordonată Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, au distribuit astăzi un video live de la conferința de presă a președintelui Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor. 

Captură Facebook

Contactată de TV8.md, Corina Iacob, șefa Direcției management instituţional al agenției, a spus că nu cunoaște deocamdată despre ce este vorba, dar se va documenta și va reveni ulterior cu un comentariu din partea instituției.

UPDATE, ORA 11.40: Ulterior, administratoarea paginii de Facebook a agenției ne-a explicat că video nu a fost publicat intenționat, dar că este vorba despre o eroare. Potrivit explicațiilor, persoana în cauză este fostă angajată a Agenției Medicamentului, aceasta a administrat pagina de Facebook a instituției, însă, deși nu mai activează aici de la o vreme, nu i s-a retras rolul de administratoră a acestei pagini.

UPDATE, ORA:15.45: Ulterior, reprezentanții instituției au venit cu o reacție la acest incident: „Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale este instituția responsabilă de reglementarea și supravegherea sectorului medicamentelor și dispozitivelor medicale și nu se implică în activități, dezbateri sau alte acțiuni cu caracter politic.

Noi ne-am sesizat pe acest caz și vă afirmăm că este vorba de o greșeală tehnică, produsă inclusiv din neatenția persoanelor responsabile de administrarea pagii de pe rețeaua de socializare. Noi vom revedea procedurile de administrare a paginii, pentru a exclude repetarea unor astfel de situații”, se arată în comunicatul agenției.

Video de la conferința lui Ilan Șor a fost șters ulterior de pe pagina Agenției Medicamentului.

Ilan Șor este și candidat la alegerile parlamentare din luna februarie. Acesta candidează pe circumscripția națională, fiind numărul unu în listă, și pe circumscripția uninominală nr. 18, Orhei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!