O instituție publică din subordinea Ministerului Sănătății distribuie pe pagina sa de Facebook un video live de la conferința lui Ilan Șor

25 ianuarie 2019, ora 11:41

Administratorii paginii de Facebook a Agenției Medicamentului și Dispozitivelor medicale, instituție subordonată Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, au distribuit astăzi un video live de la conferința de presă a președintelui Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor. 

Captură Facebook

Contactată de TV8.md, Corina Iacob, șefa Direcției management instituţional al agenției, a spus că nu cunoaște deocamdată despre ce este vorba, dar se va documenta și va reveni ulterior cu un comentariu din partea instituției.

UPDATE, ORA 11.40: Ulterior, administratoarea paginii de Facebook a agenției ne-a explicat că video nu a fost publicat intenționat, dar că este vorba despre o eroare. Potrivit explicațiilor, persoana în cauză este fostă angajată a Agenției Medicamentului, aceasta a administrat pagina de Facebook a instituției, însă, deși nu mai activează aici de la o vreme, nu i s-a retras rolul de administratoră a acestei pagini.

UPDATE, ORA:15.45: Ulterior, reprezentanții instituției au venit cu o reacție la acest incident: „Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale este instituția responsabilă de reglementarea și supravegherea sectorului medicamentelor și dispozitivelor medicale și nu se implică în activități, dezbateri sau alte acțiuni cu caracter politic.

Noi ne-am sesizat pe acest caz și vă afirmăm că este vorba de o greșeală tehnică, produsă inclusiv din neatenția persoanelor responsabile de administrarea pagii de pe rețeaua de socializare. Noi vom revedea procedurile de administrare a paginii, pentru a exclude repetarea unor astfel de situații”, se arată în comunicatul agenției.

Video de la conferința lui Ilan Șor a fost șters ulterior de pe pagina Agenției Medicamentului.

Ilan Șor este și candidat la alegerile parlamentare din luna februarie. Acesta candidează pe circumscripția națională, fiind numărul unu în listă, și pe circumscripția uninominală nr. 18, Orhei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram