/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Starea drumurilor din țară: Trasee blocate nu sunt. Lista localităților în care se circulă cu dificultate

25 ianuarie 2019, ora 09:32

Zona Centru
Se atestă precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, trasee blocate nu sunt. Pe marginea carosabilului la intrare în Anenii Noi sunt parcate 40 de camioane, dar acestea nu crează impedimente circulației. Iar pe serpantinele dintre satele Fundul Galbenei – Buțeni este blocat un camion.

Zona Nord
Drumurile naţionale şi locale sunt accesibile, localităţi blocate nu sunt, pe alocuri ninge, transportul circulă fără dificultăţi. Servicii specializate au intervenit în prelucrarea traseelor cu material antiderapant.

Zona Sud
Cad precipitații sub formă de polei şi zăpadă, trasee blocate din cauza zăpezii nu sunt.
Pe traseul Căușeni – Saiț din cauza ghețusului sunt stopate toate mijloacele de transport până la prelucrarea carosabilului cu material antiderapant, iar în Căușeni și Ștefan Vodă, se circula cu dificultate, traseele sunt prelucrate cu material antiderapant.

La o stație Peco din Căușeni sunt staționate 22 camioane de mare tonaj, la Ștefan Vodă altele 26.

De asemenea, cu dificultate se circulă în 8 localități din Ștefan Vodă:
1.s.Copciac
2.s.Semionovca
3.s.Alava
4.s.Volintiri
5.s.Brezoaia
6.s.Ștefănești
7.s.Carahasani
8.s.Căplani

Pe teritoriu r. Căușeni în 9 localități:
1.s.Săiți
2.s.Hagimus (panta)
3.s.Grădinița
4.s. Plop-Ştiube
5.s.Taraclia
6.s.Sălcuța
7.s.Fârlădeni
8.s.Cirnateni Noi
9.s.Coșcalia

Inspectoratul Național de Patrulare mentionează că, ofițerii de patrulare se află pe trasee și intervin la fluidizarea traficului rutier, însoțesc autospecialele la prelucrarea drumurilor cu material antiderapant și ajută oamenii care se află în dificultate.

Atenționăm participanții la trafic că din cauza ghețușului și precipitațiilor sub formă de ploaie sau ninsoare, iar pe unele porțiuni de drum persistă chiar și ceață, circulația este dificilă și periculoasă, astfel, recomandăm ca să evitați deplasările pe cât posibil, mai ales călătoriile lungi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram