/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un șofer prins beat la volan a încercat să mituiască un polițist cu 150 de dolari și câteva mii de lei, dar a fost reținut

25 ianuarie 2019, ora 14:09

Un bărbat din satul Cișmichioi, raionul Vulcănești, prins beat la volan, a încercat să mituiască un inspector de patrulare cu trei mii de lei și 150 de dolari. În schimbul acestor bani, conducătorul auto l-a rugat pe polițist să nu-i documenteze refuzul de a trece testarea alcoolscopică.

Bărbatul a fost reținut de ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, în comun cu angajații Direcției generale teritoriale „Sud” a CNA și în timp ce transmitea banii angajatului Poliției. Acum, el este în arest preventiv pentru 72 de ore și e cercetat penal pentru corupere activă.

Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă pedeapsă sub formă de închisoare de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2 000 la 4 000 unităţi convenţionale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram