Un bărbat din satul Cișmichioi, raionul Vulcănești, prins beat la volan, a încercat să mituiască un inspector de patrulare cu trei mii de lei și 150 de dolari. În schimbul acestor bani, conducătorul auto l-a rugat pe polițist să nu-i documenteze refuzul de a trece testarea alcoolscopică.

Bărbatul a fost reținut de ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, în comun cu angajații Direcției generale teritoriale „Sud” a CNA și în timp ce transmitea banii angajatului Poliției. Acum, el este în arest preventiv pentru 72 de ore și e cercetat penal pentru corupere activă.

Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă pedeapsă sub formă de închisoare de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2 000 la 4 000 unităţi convenţionale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!