După ce ieri Partidul Socialiștilor a acuzat Partidul Șor că este un partid spolier și scopul acestuia este doar să ia câte din voturile pentru candidații socialiști în circumscripții uninominale, astăzi Ilan Șor a venit cu o reacție spunând că de fapt PSRM este un partid spoiler al partidului pe care îl conduce.

Potrivit lui Ilan Șor, în timp ce PSRM vorbește despre socialism, partidul Șor îl construiește. „Din acest punct de vedere, anume PSRM este partidul spoiler al Partidului Șor”, deoarece în timp ce noi realizăm agenda socialistă a zilei în țara noastră, îmbunătățind viața fiecărui om, ei merg cu o pancartă și strig că sunt socialiști”, a spus Șor.

Șor spune că prin declarațiile sale PSRM își justifică de pe acum înfrângerea la viitoarele alegeri parlamentare. „Este stilul socialiștilor – să vorbească, dar să nu facă nimic concret. Neîndeplinind nicio promisiune făcută în ultimii opt ani, socialiștii caută justificări pentru înfrângerea de la viitoarele alegeri”, a declarat Ilan Șor.

Ieri, Vlad Bătrâncea, candidat din partea PSRM, a acuzat mai multe partide ca s-au lansat pe circumscriptii doar ca sa le fure voturile. „Noi înțelegem foarte bine că scopul PCRM, al Partidului Șor, al Partidului Nostru și al altor partide „căpușe” nu este să câștige în uninominale. Rolul lor este să ia câte 3-4 procente de la socialiști, ca socialiștii să nu obțină majoritatea. În aceste circumscriții ei favorizează candidații înaintați și susținuți de PDM, ai lui Vladimir Plahotniuc”, a declarat Bătrâncea.

În replică reprezentanții Partidului Nostru au declarat că declarațiile PSRM sunt mincinoase, iar reprezentanții PCRM nu au răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!