/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ilan Șor, despre acuzațiile PSRM: „Socialiștii caută justificări pentru înfrângerea de la viitoarele alegeri”

missing
25 ianuarie 2019, ora 12:52

Potrivit lui Ilan Șor, în timp ce PSRM vorbește despre socialism, partidul Șor îl construiește. „Din acest punct de vedere, anume PSRM este partidul spoiler al Partidului Șor”, deoarece în timp ce noi realizăm agenda socialistă a zilei în țara noastră, îmbunătățind viața fiecărui om, ei merg cu o pancartă și strig că sunt socialiști”, a spus Șor.

Șor spune că prin declarațiile sale PSRM își justifică de pe acum înfrângerea la viitoarele alegeri parlamentare. „Este stilul socialiștilor – să vorbească, dar să nu facă nimic concret. Neîndeplinind nicio promisiune făcută în ultimii opt ani, socialiștii caută justificări pentru înfrângerea de la viitoarele alegeri”, a declarat Ilan Șor.

Ieri, Vlad Bătrâncea, candidat din partea PSRM, a acuzat mai multe partide ca s-au lansat pe circumscriptii doar ca sa le fure voturile. „Noi înțelegem foarte bine că scopul PCRM, al Partidului Șor, al Partidului Nostru și al altor partide „căpușe” nu este să câștige în uninominale. Rolul lor este să ia câte 3-4 procente de la socialiști, ca socialiștii să nu obțină majoritatea. În aceste circumscriții ei favorizează candidații înaintați și susținuți de PDM, ai lui Vladimir Plahotniuc”, a declarat Bătrâncea.

În replică reprezentanții Partidului Nostru au declarat că declarațiile PSRM sunt mincinoase, iar reprezentanții PCRM nu au răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram