În decursul ultimelor 24 de ore, pe drumurile din republică s-au produs 111 accidente rutiere. Șapte persoane s-au ales cu traumatisme, informează Poliția Națională. 

În același timp, parcursul nopții circa opt sute de polițiști și 315 de echipaje au intervenit pe drumurile din toată țara, pentru a acorda ajutor oamenilor aflați în dificultate. „Aceștia, au intervenit prompt în 89 de cazuri de urgență și s-au implicat activ la deblocarea din zăpadă a mai multor mașini”, se menționează într-un comunicat al Poliției Naționale.

Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului General de Poliție (IGP) au participat și la deszăpezirea drumurilor: „Totodată, polițiștii au acordat ajutorului necesar persoanelor solitare, în etate, familiilor social-vulnerabile și oamenilor străzii”, precizează reprezentanții IGP.

La această oră, pe cinci trasee din diferite raioane este sistată parțial circulația pentru autocamioanele de mare tonaj, dar trasee blocate nu sunt.

Vezi și:

În Chișinău la această oră nu sunt drumuri blocate, dar șoferii sunt îndemnați să ocolească aceste OPT străzi

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!