/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ PSRM se lansează în campania electorală. Ceban: „Oameni pleacă zilnic din țară, asta a dus la o degradare totală”

missing
25 ianuarie 2019, ora 12:04

Secretarul pentru ideologie din partea PSRM, Ion Ceban a susținut un discurs în fața socialiștilor adunați la eveniment: „Aici vreau să dau start campaniei electorale. Aici pentru Chișinău, vrem să spunem că timp de zece ani de zile guvernările care s-au perindat, care s-au aflat la guvernare, care toți se fac de vină de dezastrul din țară prin faptul că 107 oameni pleacă zilnic din țară, pentru că astăzi pensionarii sunt cu mâna întinsă, asta a dus la o degradare totală. Doar împreună cu dumnevoastră vom învinge”.

De asemenea, deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a ținut un discurs: „Noi o să facem regulă, iar țara nostră o să fie mai bună. Împreună cu voi am oprit mai multe construcții. Asta este doar o pate din ceea ce am făcut, însă totul urmează. Vom face ordine și vom face dreptate în țară”.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, a înaintat 55 de candidați pe lista de partid și 51 de candidați, pe circumscripții. Lista completă a candidaților PSRM o puteți vedea în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram