/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Și Partidul ȘOR a făcut modificări la lista candidaților pe circumscripția națională. A fost înlocuit candidatul cu nr. 18

missing
25 ianuarie 2019, ora 16:57

Și Partidul Politic ȘOR (PP ȘOR) a exclus un candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, din circumscripția națională. Este vorba despre Eduard Fedișin, care figura în listă cu numărul 18.

În locul lui Eduard Fedișin a fost inclus în listă Andrei Simacovici.

Modificările la lista pe circumscripția națională a PP ȘOR au fost acceptate de membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) la ședința de astăzi.

Reprezentantul PP ȘOR la CEC, Vladimir Fiodorov nu a răspuns la telefon pentru a ne spune cauza excluderii lui Eduard Fedișin din listă.

Eduard Fedișin figurează și în lista candidaților PP ȘOR pe circumscripțiile uninominale, acesta candidează și pe circumscripția nr. 2, Ocnița.

Și Partidul Socialiștilor a făcut modificări în lista candidaților pe circumscripția națională; aceștia l-au exclus pe Serghei Mișin și l-au introdus în loc pe Ivan Zabunov.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram