/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Panoul electoral al candidatului ACUM de la Ungheni, Octavian Țîcu, a fost vandalizat și aruncat la gunoi, la câteva ore de la instalare

missing
28 ianuarie 2019, ora 13:18

Panoul electoral al lui Octavian Țîcu, instalat pe o stradă din Ungheni, localitate unde acesta candidează la parlamentare din partea blocului ACUM DA PAS, a fost vandalizat, la câteva ore de la instalarea acestuia. 

Panoul pe care Octavian Țîcu apare alături de copreședinții ACUM DA PAS, Maia Sandu și Andrei Năstase, a fost rupt, iar ulterior, a fost găsit într-un tomberon.

Reprezentantul candidatului în Consiliul Electoral de Circumscripție Corneliu Prepeliță a spus că a fost depusă o plângere la la Inspectoratul de Poliție Ungheni.

„Am depus sesizare la Poliție… În zonă sunt două benzinării care au camere video peste tot”, a scris Țîcu pe pagina sa de Facebook.

Nu am putut deocamdată obține mai multe informații de la reprezentanții serviciului de presă al IP Ungheni, telefonul acestora fiind temporar deconectat. Vom reveni la subiect.

Pe circumscripția nr. 16, Ungheni, au fost înregistrați șase candidați. Octavian Țîcu va figura în buletin cu cifra 5, prima în buletin este Ludmila Guzun, de la PDM.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram