/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Preotul Maxim Melinti, despre ața roșie, deochi și blestem: „Părinții cred în basme. E o problemă foarte mare…”

missing
28 ianuarie 2019, ora 12:56

Preotul a răspuns la întrebările prezentatoarei despre stereotipurile care ne domină societatea: ața roșie, conceperea unui copil în perioada postului, dezlegarea cununiei, intrarea femeilor în biserică în timpul menstruației, asistarea mamei la botezul copilului, înțărcarea copilului în perioada postului, dar și altele.

Atunci când a fost întrebat despre deochi, părintele a avut o reacție mai puțin așteptată, a zâmbit sarcastic și a zis: “Părinții sunt cei care se deoache, cred în fel de fel de basme băbești, lucruri arhaice. A devenit o moda sa poarte și mama și copilul ață roșie, să nu cumva să se deoache. E o mare problemă, la nivel de conștiință…”

Vezi ce alte mituri a dezmințit, urmărind emisiunea integrală:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram