/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Blocul electoral ACUM DA PAS a lansat candidații în circumscripțiile din Chișinău

28 ianuarie 2019, ora 13:19

Blocul electoral ACUM DA PAS au lansat candidații în circumscripțiile din Chișinău. Evenimentul a avut loc în fața Catedralei Mitropolitane. Astfel, fiecare candidat din cele 11 circumscripții din Chișinău au susținut un discurs pentru promovare.

Copreședinte ACUM DA PAS și candidat pe circumscripția uninominală nr. 33 (Chișinău), Andrei Năstase a susținut un discurs „Sunt convins că nici un om din Chișinău sau din întreaga Moldovă nu își dorește să trăiască într-un stat profund corupt și mai știu că departe de ai tăi, departe de familie nu poți să trăiești. Este timpul să face o alegere, o necesară schimbare.

De asemenea, cei doi copreședinți ai blocului ACUM DA PAS, Maia Sandu și Andrei Năstase au prezentat candidații. Ulterior, fiecare concurent din cele 11 circumscripții din Chișinău au susținut un discurs pentru promovare.

Blocul ACUM DA PAS a înaintat 49 de candidați pe circumscripțiile uninominale și 55 de candidați pe circumscripția națională.

Lista completă a candidaților blocului ACUM DA PAS o puteți vedea pe site-ul Alegeri.tv8.md.

Președintele PAS, Maia Sandu care este și candidata blocului pe circumscripția nr. 50 (Europa de Vest) a declarat că : „Ne exprimăm speranța că și poliția își va face treaba, își va îndeplini obligațiile peste tot în țară. Și la Edineț și la Ungheni și în alte localități din țară, la Orhei, acolo unde candidații blocului ACUM sunt intimidați inclusiv în prezența organelor de drept.

Candidatul blocului ACUM DA PAS pentru circumscripția Edineț, Dinu Plângău, se plânge că a fost „bătut chiar pe scările poliției de trei persoane necunoscute, în prezența Poliției”. Acesta spune că unul dintre agresori ar fi fiul vicepreședintelui Organizației Teritoriale a Partidului Democrat de la Edineț.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram