Blocul electoral ACUM DA PAS au lansat candidații în circumscripțiile din Chișinău. Evenimentul a avut loc în fața Catedralei Mitropolitane. Astfel, fiecare candidat din cele 11 circumscripții din Chișinău au susținut un discurs pentru promovare.

Copreședinte ACUM DA PAS și candidat pe circumscripția uninominală nr. 33 (Chișinău), Andrei Năstase a susținut un discurs „Sunt convins că nici un om din Chișinău sau din întreaga Moldovă nu își dorește să trăiască într-un stat profund corupt și mai știu că departe de ai tăi, departe de familie nu poți să trăiești. Este timpul să face o alegere, o necesară schimbare.

De asemenea, cei doi copreședinți ai blocului ACUM DA PAS, Maia Sandu și Andrei Năstase au prezentat candidații. Ulterior, fiecare concurent din cele 11 circumscripții din Chișinău au susținut un discurs pentru promovare.

Blocul ACUM DA PAS a înaintat 49 de candidați pe circumscripțiile uninominale și 55 de candidați pe circumscripția națională.

Lista completă a candidaților blocului ACUM DA PAS o puteți vedea pe site-ul Alegeri.tv8.md.

Președintele PAS, Maia Sandu care este și candidata blocului pe circumscripția nr. 50 (Europa de Vest) a declarat că : „Ne exprimăm speranța că și poliția își va face treaba, își va îndeplini obligațiile peste tot în țară. Și la Edineț și la Ungheni și în alte localități din țară, la Orhei, acolo unde candidații blocului ACUM sunt intimidați inclusiv în prezența organelor de drept.

Candidatul blocului ACUM DA PAS pentru circumscripția Edineț, Dinu Plângău, se plânge că a fost „bătut chiar pe scările poliției de trei persoane necunoscute, în prezența Poliției”. Acesta spune că unul dintre agresori ar fi fiul vicepreședintelui Organizației Teritoriale a Partidului Democrat de la Edineț.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!