Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat alte două partide politice în calitate de candidate pe circumscripția națională la alegerile parlamentare din luna februarie.

Astfel, noii candidați la parlamentare pe circumscripția națională sunt: Partidul Regiunilor din Moldova, cu 43 de candidați pe listă și Partidul Politic „Democrația Acasă”, cu 37 de candidați pe listă.

Anterior, CEC a înregistrat alți nouă candidați pe circumscripția națională: PDM, ACUM DA PAS, PCRM, PSRM, PP ȘOR, PMPA, PPN, PNL și PVP. Termenul legal de solicitare a înregistrării în alegeri a expirat săptămâna trecută.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!