/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Încă doi candidați pe circumscripția națională! CEC a mai înregistrat două partide în cursă

28 ianuarie 2019, ora 15:18

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat alte două partide politice în calitate de candidate pe circumscripția națională la alegerile parlamentare din luna februarie.

Astfel, noii candidați la parlamentare pe circumscripția națională sunt: Partidul Regiunilor din Moldova, cu 43 de candidați pe listă și Partidul Politic „Democrația Acasă”, cu 37 de candidați pe listă.

Anterior, CEC a înregistrat alți nouă candidați pe circumscripția națională: PDM, ACUM DA PAS, PCRM, PSRM, PP ȘOR, PMPA, PPN, PNL și PVP. Termenul legal de solicitare a înregistrării în alegeri a expirat săptămâna trecută.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram