Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) și-a completat lista candidaților pe circumscripția națională cu patru nume, doi candidați și două candidate. Este vorba despre: Ludmila Cube, Ivan Filimon, Victoria Morari și Serghei Zavorotco. Cererea comuniștilor a fost acceptată de membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC).

Astfel, lista PCRM a suferit modificări. Candidații de pe pozițiile 20 până la 22 s-au transferat la 21 și 23, iar pe 20 a fost inclusă Ludmila Cube.

Candidații de pe pozițiile 23 și până la 30 s-au transferat pe pozițiile 25 și 32, iar pe 24 a fost inclus Ivan Filimon.

Cei de pe pozițiile 31 – 49 s-au transferat pe pozițiile la 34 – 52, iar pe poziția 33 a fost inclusă Victoria Morari.

În același timp, candidatul Zui Alexandru a fost transferat de pe poziția nr. 50, pe poziția nr. 54, iar pe poziția nr. 53 a fost inclus candidatul Serghei Zavorotco.

Astăzi, CEC a mai înregistrat doi concurenți electorali pe circumscripția națională: Partdul Regiunilor și Partidul Democrația Acasă.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!