/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Alte două partide intră în cursa electorală! Formațiunile au fost înregistrate astăzi de CEC

missing
29 ianuarie 2019, ora 14:20

Încă două partide politice intră în cursa electorală: Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Nadejda”, cu 34 de candidați, și Partidul Politic „Patria”, cu 35 de candidați. Membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) au aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, înregistrarea concurenților pe circumscripția națională.

Astfel, în total, până în prezent, în cursa electorală pe circumscripția națională au fost înregistrați 13 candidați.

Ieri, CEC a înregistrat Partidul Regiunilor din Moldova și Partidul Politic „Democrația Acasă”.

Anterior, CEC a înregistrat alți nouă candidați pe circumscripția națională: PDM, ACUM DA PAS, PCRM, PSRM, PP ȘOR, PMPA, PPN, PNL și PVP. Termenul legal de solicitare a înregistrării în alegeri a expirat săptămâna trecută.

În curs de așteptare mai sunt alte două cereri de înregistrare pe circumscripția națională.

De asemenea, pe circumscripțiile uninominale au fost înregistrați 305 candidați.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram