Încă două partide politice intră în cursa electorală: Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Nadejda”, cu 34 de candidați, și Partidul Politic „Patria”, cu 35 de candidați. Membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) au aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, înregistrarea concurenților pe circumscripția națională.

Astfel, în total, până în prezent, în cursa electorală pe circumscripția națională au fost înregistrați 13 candidați.

Ieri, CEC a înregistrat Partidul Regiunilor din Moldova și Partidul Politic „Democrația Acasă”.

Anterior, CEC a înregistrat alți nouă candidați pe circumscripția națională: PDM, ACUM DA PAS, PCRM, PSRM, PP ȘOR, PMPA, PPN, PNL și PVP. Termenul legal de solicitare a înregistrării în alegeri a expirat săptămâna trecută.

În curs de așteptare mai sunt alte două cereri de înregistrare pe circumscripția națională.

De asemenea, pe circumscripțiile uninominale au fost înregistrați 305 candidați.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!