Astăzi, vremea se va încălzi până la +8 grade, în partea de sud a țării, iar în unele localități Centru și de la Nord se așteaptă precipitații slabe sub formă de ploi și lapoviță. 

La Briceni și Soroca se va încălzi la amiază până la +3 garde și va cădea lapoviță; în timp ce la Edineț, Bălți și Rîbnița vor fi cel mult +4 grade și va ploua slab.

Maxim +5 grade vor fi la amiază la Ungheni, Orhei și Dubăsari, unde, de asemenea, s-ar putea să plouă slab, iar la Călărași, Chișinău și Tiraspol maximele vor ajunge la +6 grade.

La Ștefan Vodă, Cimișlia și Leova se așteaptă temperaturi de până la +7 grade, iar la Ceadîr-Lunga, Comrat și Cahul, maxim +8 grade Celsius.

În următoarele zile temperaturile vor crește ușor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!