Înotătorul moldovean în ape deschise, Ion Lazarenco Tiron, rescrie istoria. El este al optulea om de pe glob, care a înotat cele șapte strâmtori, dar este primul care a reușit această performanță din prima încercare.

Ion Lazarenco Tiron a înotat sute de kilometri în mări și oceane, unde a avut parte de multe situții imprevizibile. Sportivul moldovean a fost invitatul Tatianei Granciuc la emisiunea „Iubește viața”, la tv8, ocazie perfectă pentru a povesti toate peripețiile prin care a trecut de-a lungul timpului. Una dintre cele mai mari a fost atunci când în timp ce înota s-a întâlnit cu un rechin imens. Sportivul nu s-a lăsat intimidat și a povestit că l-a confruntat direct: „I-am zis în față rechinului să mă lase în pace, căci sunt moldovean…”.

Prin ce alte încercări a trecut sportivul în apele reci și imprevizibile ale oceanelor, află urmărind emisiunea integrală:

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!