/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Candidatul ACUM pe circumscripția Nisporeni s-a lansat în campanie. Ce își propune să schimbe în raion

missing
30 ianuarie 2019, ora 14:34

Mai exact, Terguță dorește ca raionul să fie conectat la traseele naționale de transport, inițial acesta spune că este necesar un drum care să lege orașul Nisporeni cu Leova și apoi cu Ungheni. O cale de transport spre Pârlița unde este cale ferată ș.a. Acesta a vorbit și despre potențialul turistic al raionului menționând lunca Prutului și conacele istorice din regiune. De asemenea, Terguță a spus că își dorește și un parc eolian în regiune dar și ca agricultorii să se asocieze pentru a putea vinde marfă și a semna contracte înainte de a produce marfa.

În discursul său, politicianul a mai declarat că nu își dorește să îmbătrânească în politică: „Eu nu mi-am dorit o carieră politică și vă spun asta la modul serios, dar la un moment dat îți dai seama că deja nu mai poți trăi în această țară și am ajuns în situația că noi mai putem rămâne aici, trebuie să plecăm sau să facem un efort ca să schimbăm lucrurile”, a declarat Terguță.

În cadrul evenimentului de lansare au fost prezenți și liderii ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase care au vorbit despre programul electoral al partidului.

Pe circumscripția 33 mai candidează Vlad Plahotniuc de la PDM și candidatul Partidului Socialiștilor Pavel Artamonov.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale pe Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram