/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Plahotniuc, din nou la Nisporeni. De data aceasta în fruntea caravanei electorale a PDM

missing
30 ianuarie 2019, ora 19:19

Dacă ieri era la nordul țării, astăzi caravana electorală a democraților s-a aflat în centru, la Nisporeni, acolo unde candidează Vlad Plahotniuc. Acesta a anunțat pe Facebook că a dedicat ziua de astăzi întâlnirilor cu localnicii.

„Discutăm deschis despre ce trebuie ȋncă de făcut pentru fiecare localitate, astfel încât să putem răspunde la solicitările lor prin acțiuni concrete, prin faptele care ne caracterizează, a scris liderul PD pe pagina sa de Facebook, unde a postat și câteva poze în care apare în compania unor democrați, inclusiv din interiorul autocarului.

Alături de acesta, în fotografii apare fosta ministră a Sănătății, Ruxanda Glavan, dar și actuala ministră Silvia Radu, care a degrevat din funcție pe perioada campaniei. Tot astăzi, s-a lansat oficial în campanie democratul Tudor Golub, președintele raionului Orhei. Acesta candidează pe circumscripția nr. 19 Ivancea din partea PDM. Alături de deputata Valentina Stratan, Golub a participat la deschiderea Oficiului medicilor de familie și a unei grupe de creșă în satul Bolohani, raionul Orhei, la renovarea cărora candidatul ar fi contruit personal. Tot la Oficiul Medicilor de Familie a fost în vizită și candidatul PDM pe circumscripția nr. 8 Florești, Eugen Nichiforciuc, doar că în satul Cunicea, din raionul Florești. Acesta a scris că-și propune să fie reparat acoperișul clădirii, dar și cel al unei grădinițe, precum și să fie terminată izolarea termică a școlii din sat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram