Caravana PD-ului a ajuns la Nisporeni, iar de data aceasta la bordul autocarului modern a fost și liderul PD. La nici o săptămână distanță, acesta a revenit în circumscripția unde candidează. Între timp, candidații democrați au organizat vizite și în alte circumscripții.

Dacă ieri era la nordul țării, astăzi caravana electorală a democraților s-a aflat în centru, la Nisporeni, acolo unde candidează Vlad Plahotniuc. Acesta a anunțat pe Facebook că a dedicat ziua de astăzi întâlnirilor cu localnicii.

„Discutăm deschis despre ce trebuie ȋncă de făcut pentru fiecare localitate, astfel încât să putem răspunde la solicitările lor prin acțiuni concrete, prin faptele care ne caracterizează, a scris liderul PD pe pagina sa de Facebook, unde a postat și câteva poze în care apare în compania unor democrați, inclusiv din interiorul autocarului.

Alături de acesta, în fotografii apare fosta ministră a Sănătății, Ruxanda Glavan, dar și actuala ministră Silvia Radu, care a degrevat din funcție pe perioada campaniei. Tot astăzi, s-a lansat oficial în campanie democratul Tudor Golub, președintele raionului Orhei. Acesta candidează pe circumscripția nr. 19 Ivancea din partea PDM. Alături de deputata Valentina Stratan, Golub a participat la deschiderea Oficiului medicilor de familie și a unei grupe de creșă în satul Bolohani, raionul Orhei, la renovarea cărora candidatul ar fi contruit personal. Tot la Oficiul Medicilor de Familie a fost în vizită și candidatul PDM pe circumscripția nr. 8 Florești, Eugen Nichiforciuc, doar că în satul Cunicea, din raionul Florești. Acesta a scris că-și propune să fie reparat acoperișul clădirii, dar și cel al unei grădinițe, precum și să fie terminată izolarea termică a școlii din sat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!