/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Instanța i-a permis lui Gheorghe Petic să meargă la CEC pentru a se înregistra în calitate de concurent din partea ACUM

31 ianuarie 2019, ora 07:13

Instanța de judecată i-a permis lui Gheorghe Petic să meargă la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a se înregistra în calitate de concurent la alegerile parlamentare din februarie, din partea blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Acesta va trebui să meargă la Comisie și să depună personal consimțământul de a participa la alegeri, iar apoi, membrii CEC vor decide dacă acceptă modificările listei blocului ACUM pe circumscripția națională.

Colegii lui Petic din ACUM au decis să-l includă pe listă cu numărul 33 după ce acesta a primit certificat de integritate de la Autoritatea Națională pentru Integritate (ANI).

Gheorghe Petic a fost reținut la jumătatea lunii octombrie a anului trecut. El a fost ridicat de polițiști din fața primăriei din Ungheni, fiind suspectat că ar fi violat o femeie. Acesta a respins acuzațiile.

Petic a ajuns în vizorul presei și al instituțiilor de drept după ce a declarat, inclusiv la TV8, că mai mulți polițiști de frontieră cu rang înalt și politicieni ar fi fost implicați într-o schemă de contrabandă cu țigări peste Prut.

Puteți vedea lista completă a candidaților blocului ACUM DA PAS, în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram