/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Călin Vieru își face praf oponenții din circumscripția 33: Unul - făcător de minuni, iar altul a jucat hora cu Dodon

31 ianuarie 2019, ora 12:03

Andrei Năstase – aș începe cu vorba unui înțelept care spunea că „Cel ce luptă cu monștri trebuie să aibă grijă să nu devină el unul”. Am stimă și respect față de liderul platformei DA, are și calități bune, dar eu unul nu l-aș vedea pe dumnealui omul care este croit să conducă o armată. Nu cred că este dumnealui, el unul care va trece puntea de comandă, va lua direcția, va ordona și va fi ascultat. M-ai mult decât atât, asta ține de calitățile de a fi liderul unei națiuni, pe de altă parte dumnealui a făcut declarații anti-unioniste, pe care deloc eu bine nu le pot accepta, pe lângă asta a mai jucat și o horă frățească cu Dodon și Usatîi, știm bine exponenții puterii rusești de la Kremlin, exponenții lui Putin.

Constantin Țuțu – Domnul Constantin Țuțu, după mine – un băiat de ispravă, făcător de minuni, făcător de drumuri, domnilor nu numai că le-a făcut le-a și proiectat aceste drumuri, netede și drepte, de nu sare calului nicio potcoavă. Singur am mers cu căruța și am verificat acest lucru. Un frumos act de caritate și filantropie, cred că din banii moșteniți de la Regele Mihai. Acum dacă aș avea aceste flux de bani care vine de la PD, eu unul, cel puțin aș face din Băcioi un port de mare, iar din Chișinău o insulă exotică.

Domnul Andrei Nastas – după părerea mea e un nul și neavenit, în cel mai bun caz un „muțulache”, dar totuși trebuie să fim atenți, vorba poetului, șarpele de apă nu mușcă, dar trebuie să fim atenți că tot ar mușca, aici trebuie să fim foarte atenți.

Domnul Vlosatîi – un eminent dascăl, mi-a fost și mie profesor, un bun om al cetății, un militant pentru cauza națională.

Despre ceilalți canidați Vieru a spus „îi cunosc foarte rău” și nu poate spune nimic „nici despre domnul Roșca”.

În discursul său, Vieru a spus că nu a fost membru PLDM, dar alături a participat în alegeri contra comuniștilor. Totuși a precizat că în ultimii patru ani cel puțin patru/cinci partide i-au făcut oferte să intre în rândurile acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram