/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Atenție, șoferi! Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din Capitală

missing
01 februarie 2019, ora 18:51

Astfel, având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare pe str. Tighina, în perioada de referință circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de troleibuz nr.34 – de pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, întoarcere la intersecția cu str. București, str. Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul nr. 9

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr.178 și nr.192

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de microbuz nr. 190

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada: 04.02.2019 – 03.03.2019 sunt planificate lucrări de pozare a rețelelor inginerești pe str. 31 August 1989, în perimetrul străzilor Ismail – Lev Tolstoi, cu suspendarea traficului rutier.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram