După ce acum câteva luni echipa TV8 a fost interzisă la briefingurile de presă organizate la sediul Partidului Democrat din Moldova (PDM), acum, vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari ne reproșează că nu suntem prezenți la conferința de presă organizată astăzi de formațiune.


Cebotari spune că PDM a semnat Condul de conduită în campania electorală și, astfel, toată presa este deja binevenită la evenimentele PDM: „Vreau să văd aici în sală și TV8 și Jurnal TV. Noi, de fapt, am făcut un apel către toată lumea. Pentru că, săptămâna trecută am semnat acel Cod de conduită, unde ne-am luat anumite angajamente și noi, ca un partid foarte serios, le onorăm”, a declarat vicepreședintele democraților, astăzi, la briefingul de presă organizat la sediul PDM.

Echipa TV8 a fost interzisă în repetate rânduri la briefingurile săptămânale ale PDM încă din toamna anului trecut. Reprezentanții partidului au argumentat interdicția prin faptul că nu le place modul în care postul nostru de televiziune reflectă informațiile difuzate de PDM pentru presă.

Ulterior, la finele anului trecut, și Partidul ȘOR a interzis echipa de filmare a TV8 la evenimentele pe care le organizează pentru presă.

Acum o săptămână, când PDM s-a lansat în campania electorală, reporterul TV8.md a telefonat reprezentanții serviciului de presă al partidului pentru a preciza când și unde va avea loc evenimentul, dar ni s-a spus că vom fi informați pe parcursul zilei. Totuși, evenimentul, organizat la sediul PDM, a început la câteva minute de la apelul nostru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!