/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ După ce ne-a închis ușa în nas, PDM îi reproșează echipei TV8 că nu vine la briefingurile de presă ale partidului

missing
01 februarie 2019, ora 11:48

După ce acum câteva luni echipa TV8 a fost interzisă la briefingurile de presă organizate la sediul Partidului Democrat din Moldova (PDM), acum, vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari ne reproșează că nu suntem prezenți la conferința de presă organizată astăzi de formațiune.


Cebotari spune că PDM a semnat Condul de conduită în campania electorală și, astfel, toată presa este deja binevenită la evenimentele PDM: „Vreau să văd aici în sală și TV8 și Jurnal TV. Noi, de fapt, am făcut un apel către toată lumea. Pentru că, săptămâna trecută am semnat acel Cod de conduită, unde ne-am luat anumite angajamente și noi, ca un partid foarte serios, le onorăm”, a declarat vicepreședintele democraților, astăzi, la briefingul de presă organizat la sediul PDM.

Echipa TV8 a fost interzisă în repetate rânduri la briefingurile săptămânale ale PDM încă din toamna anului trecut. Reprezentanții partidului au argumentat interdicția prin faptul că nu le place modul în care postul nostru de televiziune reflectă informațiile difuzate de PDM pentru presă.

Ulterior, la finele anului trecut, și Partidul ȘOR a interzis echipa de filmare a TV8 la evenimentele pe care le organizează pentru presă.

Acum o săptămână, când PDM s-a lansat în campania electorală, reporterul TV8.md a telefonat reprezentanții serviciului de presă al partidului pentru a preciza când și unde va avea loc evenimentul, dar ni s-a spus că vom fi informați pe parcursul zilei. Totuși, evenimentul, organizat la sediul PDM, a început la câteva minute de la apelul nostru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram