O femeie cu copilul său de trei ani au fost nevoiți astăzi, 1 februarie să stea minute în șir în ploaie așteptând troleibuzul. Asta pentru că acoperișul stației era spart. Aceasta fiind ultima picătură pentru soțul femeii, care s-a revoltat pe o rețea socială. Bărbatul a scris pe contul său de facebook că este indignat de cele întâmplate și cere ca cei responsabili să întreprindă pentru ca problema să fie soluționată.

Pe o rețea socială un bărbat s-a plâns că soția acestuia ar fi așteptat minute în șir cu copilul de doar trei ani în ploaie. Și asta pentru că stațiile de așteptare din Capitală au nevoie de o renovare completă.

După ce au fost la un centru medical de pe strada uzinelor din capitală, fiindcă a avut febră copilul noaptea, au stat în stație cam 20 de minute și așteptau transportul public pentru a pleca acasă. Nu știu dacă am putea numi stația din fotografii ca o stație de așteptare, dar că mai bine am clasifica cam asemănătoare cu niște ruine de după război sau cu niște rămășițe din Cernobîl”, se arată în postarea publicată pe o rețea socială.

Contactat, șeful adjunct al Direcţiei locativ-comunale, ne-a spus că cei responsabili de renovarea stațiilor este o companie care ar fi reconstruit stațiile cu condiția ca aceștia să-și plaseze publicitatea.

Acolo situația a evoluat destul de… A fost desemnată o companie care a preluat aceste stații și le-a reconstruit. Acestea au fost montate, după care ele s-au deteriorat și iarăși au fost reconstruite cu condiția ca dumnealor să-și plaseze publicitatea”, a declarat șeful adjunct al Direcţiei locativ-comunale, Ghenadiu Dubiță.

De asemenea, acesta a spus că o să ne transmită un număr de contact pentru o reacție, iar când am revenit pentru a primi numărul de telefon al companie vizate, Ghenadei Dubiță nu a mai răspuns apelurilor noastre.

Un accident cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr.7 a avut loc astăzi, 1 februarie pe strada Uzinelor 17 din sectorul Ciocana al Capitalei. Iar în urma impactului în zonă s-au format ambuteiaje. 

Foto: facebook/ Sergiu Melesinschii

Foto: facebook/ Sergiu Melesinschii

Foto: facebook/ Sergiu Melesinschii

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!