/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Rodica Ciorănică vorbește despre tot ce a tăcut. Astăzi, la "Iubește viața" cu Tatiana Granciuc, începând cu ora 18:00, la tv8

missing
01 februarie 2019, ora 15:11

Este imposibil să treacă neobservată. Știe să fure priviri ori de câte ori apare în public. Tot timpul este înconjurată de oameni celebri de la noi. Femeile îi admiră stilul inedit, iar bărbații – simțul umorului și felul ei diferit de a fi.

Rodica Cioranică – o femeie senzuală, sclipitoare și extrem de puternică. Pentru ea, orice obstacol este o provocare de a urca și mai sus. Cum este Rodica Cioranică atunci când nu o vede nimeni, ce gânduri o frământă și ce se ascunde dincolo de femeia puternică, aflam chiar de la ea. Cunoscuta jurnalistă și femeie de afaceri vine astăzi la Iubește viața cu Tatiana Granciuc. Va așteptăm de la 18.00, la tv8!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram