Rodica Ciorănică vine astăzi la Iubește viața.

Este imposibil să treacă neobservată. Știe să fure priviri ori de câte ori apare în public. Tot timpul este înconjurată de oameni celebri de la noi. Femeile îi admiră stilul inedit, iar bărbații – simțul umorului și felul ei diferit de a fi.

Rodica Cioranică – o femeie senzuală, sclipitoare și extrem de puternică. Pentru ea, orice obstacol este o provocare de a urca și mai sus. Cum este Rodica Cioranică atunci când nu o vede nimeni, ce gânduri o frământă și ce se ascunde dincolo de femeia puternică, aflam chiar de la ea. Cunoscuta jurnalistă și femeie de afaceri vine astăzi la Iubește viața cu Tatiana Granciuc. Va așteptăm de la 18.00, la tv8!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!